Yapmak istediğim bir iş ama ajans istiyorlar sürekli o yüzden giremedim. Yetiştirilmek üzere alsalar keşke

Maaşı bana göre 5 k dan başlar.
Dijital pazarlama uzmanı değil CEO arıyorlar resmen 😊
Konferans, seminer, fuar tanıtımı gibi etkinlikleri organize etmek şu hariç gerisi okey bence.
Saati 7.5$ dan aşağı hiçbir işte çalışmayın eğerki bir mesleki yeterliliğiniz varsa dünyanın neresinde olursanız alacağınız minimum tutar budur asgari olarak. 3 bin 5 bine iş yapacağınıza gidin pazarda meyve sebze satın daha çok kazanırsınız.
Çok güzel konuşuyorsun var mi oyle firma 7.5 dolardan saati en az 9.5 saat çalışıyorsaniz iyi para bence verecek firma zor

Türkiye'de
Türkiyede olması gerekmiyorki eğer kazandığınız değerleri köy pazarında sunarsınız 1$ bile vermezler semt pazarını deneyin olmadı büyük şehir pazarını buradaki dünyada nerede değer görüyorsanız orada emeğinizin karşılığının minumum tutarından bahetmek istedim Türkiyede olmuyorsa başka yerde deneyin şansınızı.
Bu pozisyonda çalışıyorum firmada maaşım 3k + sigorta + yemek.... Yol yok. Burada şehir önemli ve yapılan iş tecrübe önemli tabi.
10k+
daa benim anlamadığım ehliyet ne alaka? Firmanın şoförü yok muymuş..
Uzman maaşı minimum 8k olmalı
eger ilginiz ceckerse google dijital atolyenin, dijital pazarlama temellerinin sertifikasina sahibim :P
Bence en az 5.000₺ olması gerek profesyonel çalışanın alacağı maaş en az 8.000₺
Bu gün itibari ile mülakata çağırıldım dikkat etmem gereken bi husus var mıdır