Söylediklerinizin bir çoğunda haklısınız, olayın bu kadar detayını çözümlememiştim, teşekkür ediyorum. Yaş ortalaması ilk 11'e göre mi alınıyor, tüm kadroya göre mi acaba?
Fatih TERİM'in yerine koysunlar, ondan daha kötü yönetemeyeceğim kesin. Oyuncu değişiklikleri, kadro seçimleri konusunda amatör ligden hoca getirsinler, yine Fatih TERİM'den daha kötü bir kadro çıkaramaz.
Tabii ki tüm kadroya göre alınıyor. 11'de oynamasalar bile fenerbahçenin kadrosunda 16 18 19 yaşında gençler mevcut haliyle ortalamayı düşürüyor.
Lakin ona rağmen 1.7 gibi spor dünyası için fazla sayılmayacak bir yaş farkı var. Yaşlı takım diyebilmemiz için 5 10 sene önceki gibi yaş ortalamasının 30 32 arasında olması gerekiyor.
En basitinden Atiba 38 yaşında ve kadroda. Ortalamayı nasıl yükselttiğini siz düşünün.
Mesela fenerden arda güleri ya da muhammed gümüşkaya'yı hesaba katmayalım. Beşiktaş'tan atiba'yı hesaba katmayalım aradaki yaş farkına bakalım. Eşit olurlar neredeyse
Fatih terim konusunda da size katılıyorum.
Evet takımın efsanesidir. Evet başarıları vardır. Her şeyde olduğu gibi bir son vardır.
Fatih terim 20 senedir uefa kupasının ekmeğini yiyor.
FT gidince GS taraftarı hoca uymaz, bize uymuyor vs diyorlar. E bu adam ölümsüz değil. Bir gün elbet gidecek nolcak o zaman kulubü mü kapatacaklar?