Google bunu diyor olabilir. Fakat bağlantıların web sitelerine fayda etmeye başladığı tarihten itibaren, Dünya geneline yüzbinlerce site bu konuda yapılan legal çalışmalardan fayda görmeye devam etmektedir. Hayatta doğru olmadığını düşündüğümüz yüzlerce farklı şey var. Ben mesela kripto paraları doğru bulmuyorum, forumda yönetici olsam barındırmazdım. Ancak var. Bakara suresinin 275. ayetinde faizle içli dışlı olan bir toplumun sonunun kötü olacağından bahsediyor, fakat faizle ilgili pek çok konu var, insanlar bu konuyla içli dışlı, yasaklanamıyor. Yani demek istediğim şey elbette hepimizin istemediği şeyler olacaktır. Fakat her istenilmeyeni engellemek mümkün değil.
Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize. Zaten Google için legal olan çalışmalardan fayda görmemek imkansız. Fakat Google için legal olmayan bir çalışmanın madem "DA PA manipülasyonu" yasaklandıysa, aynı şekilde yine bir manipülasyon yöntemi olarak kullanılan işlemlerin de yasaklanması gerektiğini düşünmekteyim. Dolayısıyla her istenilmeyeni engellemek tabi mümkün değil ama zaten bunlar birbiriyle neredeyse aynı şeyler. Artık bu hizmet zaten DA PA arttırma olarak satılmaz, DA-PA etkili backlink paketleri olarak satılır. Birkaç gün sonra açılan konu başlıklarını merakla bekliyorum.