4 senedir zaman zaman satışa açtığım ancak bütçe yetmediği ve çalışma şartlarıma uymayan toptancı bulamadığım için satışa geri kapattığım sitemin, yoğun ilgi görmesinden dolayı böyle bir çözüm yolu buldum.

Günümüzde İnternet’ten alışverişin arttığı bu dönemlerde kapıda ödeme sistemli web siteler daha güvenilir bulunuyor. Gerek alan adının gerekse site güvenirliliğinin ön planda olması siteyi çok cazip hale getiriyor. Reklam vermeden dahi günlük belirli bir hit seviyesine ulaştığından artık sitenin hazır olduğuna inanıyorum. Piyasada ki fiyatlarla rekabet edebilecek ve kapıda ödeme hizmeti veren Instagram, Facebook veya web sitesiyle satış yapan kişileri/firmaları bekliyorum.

Kapıda Ödeyin Nasıl Çalışacak?
  • Ürünlerinizi varsa XML ile yoksa tek tek web sitemize ekleyeceğiz/ekleyeceksiniz.
  • Müşterilerle kapıda ödeyin görüşecek ve siparişi alacak.
  • Sipariş bilgilerini size ileteceğiz.
  • Kendi kargo anlaşmanız üzerinden kargoyu göndereceksiniz.
  • Kargo takip numarasını bize ileteceksiniz.
  • Müşteri ürünü teslim aldığında satış fiyatınızdan %15 komisyon hanenize yazılacak.
  • Belirlenmiş olan limite (örneğin 500TL) ulaşıldığında tarafımıza havale ile ödeme yapacaksınız.
Sistem tamamen manuel işleyecek ve güvene dayalı olacak. Eğer ki ödeme yapmazsanız ürünleriniz silinecek ve bir daha kapıda ödeyin sitesinden ürün satamayacaksınız.
Not: Fantezi giyim ve xxx siteler kabul edilmeyecektir.

Son 28 günlük Web Master Tools Verileri