erenyanar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba, öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim.
Yıllar önce adsenseye kayıt olmuşum. Yeni başvuru yaptığımda, Mevcut bir adsense hesabımın olduğunu ve eskisini kapatmam gerektiğini söylüyor.
Ben eski hesabıma ne yaparsam yapayım asla ulaşamadım. Anlamadığım bi nokta var. Eski hesap eren....@hotmail.com uzantılı bir hesap.
Nasıl olduda hotmail ile kayıt oldum bilmiyorum. Bu sıkıntıyı nasıl çözerim?

Şimdiden teşekkürler
Yeni bir hesap açın temzi bir bilgisayardan. Google Pay'e kayıt olun. Kimliğinizi doğrulayın. Daha sonra o Gmail ile Adsense hesbaı açın. En mantıklı yol bu gibi gözüküyor. Ayrıca Google'a Google hesaplar topluluğu yazarak orada konu açabilir hesap kurtarma adına daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

cadaveria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başvurulara çok geç bakılıyor halen? Ve pinler de aynı şekilde uzun sürüyor. İngiltere en erken gelen yerdi şimdi 1 ayda zor geliyor.
Başvurular iki şekilde inceleniyor. Otomatik onaylar genelde 2-3 gün içerisinde ihtiyaç olan bir sektörde ise gelmektedir. Sitenizde tüm aşamalar yeşil ışık yakarsa otomatik onay alırsınız. Bir konudan bile alamazsanız manuel olarak 2-4 hafta olarak doğrulamaya düşer. Şuanda yöneticilerimiz evden çalışmakta ve işler biraz daha uzamaktadır.
Pin olayı ise tamamen ülkemizde Ptt şubelerinin takipsiz kargolara verdiği önemsizliktir. Getirmiyorlar köşeye atıyorlar. Bazı bölgelere hiç gelmiyor. Buna istinaden Adsense 4 defa Pin başvurusu yapan ve 4 hafta geçtikten sonra manuel doğrulama açmaktadır. Manuel doğrulama hesabınızda aksi bir durum yoksa kesinlikle belirtilen süre içerisinde açılır.

Geokomplo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Buradaki konu hakkında bilgi sahibi iseniz cevaplar mısınız lütfen.

Siteme saldırı mı var acaba?
Saldırıya daha çok benziyor. Adsense bunu algılayıp tıklamaları sildiği için panelde görmüyorsunuz. Her ihtimale karşı 1-2 gün 1-2 reklam yayınlayın veya ara verin. Bu en iyi çözüm olacaktır hesabınızın güvenliği için. Adsense sizin için bu önlemi almaya sürekli devam etmez..