ilhanSEVEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir konu için teşekkürler.

Bir sitem var, onaya gönderiyorum onaylanıyor. Siteye kodları eklediğimde ise reklam çıkmıyor. Yaklaşık 1 yıldır böyle. Farklı bir adsense hesabında onaya gönderdim, hemen onaylanıyor fakat reklam çıkmıyor. Sayfayı incele dediğimde aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Epey araştırdım bir sonuca ulaşamadım. Bu konuda yorumunuz var mıdır acaba

" Failed to load resource: the server responded with a status of 403 () "
Konu Adsense ile alakalı değildir maalesef. Bir yazılımcı veya sunuculardan anlayan birine sorarsanız hatayı daha iyi açıklayacaktır. Yine de aşağıya reklamları eklemeniz için uygun olan yolları bırakıyorum. En basiti olarak Site Kit eklentisi ile bağladıktan sonra otomatik reklamları açmak olacaktır.
1. Yöntem
Adsense > Reklamlar > Genel Bakış > "Reklam birimine göre" adımlarını takip edin.
Sitenizde reklam alanına göre bir reklam oluşturun ve ekleyin. Bunu harici eklentiler ile de yapabilirsiniz. Yeni bir reklam ortalama 30 dakika olmadan gözükmeye başlar.

2. Yöntem
Reklamlar > Genel Bakış > Siteye göre alanında site adresinizin en sağında bulunan kalem işaretine tıklayın ve otomatik reklamları aktifleştirin. Sitenizde uygulaması ortalama 2 saati bulabilmektedir.

3. Yöntem
Üstteki iki yöntemi denediniz ve hala reklamlar gözükmüyor ise altyapınızda sorun olabilir. Wordpress kullanıyor iseniz geçici olarak farklı bir temada reklam eklemeyi, otomatik reklamları test etmeyi deneyin. (Temalar alanından ücretsiz reklam alanı bulunan temaları tercih edebilirsiniz)
Reklam kodlarını eklemekte zorlanıyor iseniz Wordpress için "ad inserter", " Google site kid" gibi eklentiler size yardımcı olacaktır.

Ayrıca sitenizde cache kullanıyorsanız temizlemeyi. Yeni reklam birimi oluşturduktan sonra reklam eklemeyi de deneyebilirsiniz.