Beşiktaş tarihindeki önemli yabancı futbolcular arasında yer alan Jaroslaw Bako, Andrew Simese özel açıklamalarda bulundu.
AS: Beşiktaşta oynadığınız zamanları anlatır mısınız? Oynadığınız iki sezonda, sezon başı sadece 20 gol yediniz. Namağlup kaleci olma başarına sahipsiniz. Bunlara değinir misiniz? RÜZGAR ESSE GALATASARAYA PENALTI ÇALINIYORDU JB: Sezona iyi bir başlangıç yapamadık. İlk turda PSVye karşı yenilip Avrupadan elendik. Ligde 6-7 maçı çok iyi oynamamıza rağmen yenilmedik ve daha sonrasında toparladık. Her maç özgüvenimiz daha da arttı. Gücümüz ve inancımız çığ gibi büyüdü. Bunda Gordon Milnein karakteri ve yaklaşımı çok önemliydi. Hiçbir zaman telaş yapmadı. Sisteme güven derdi, klasik İngilizdi. Bu şekilde ilk sezonumda namağlup şampiyon olduk ve bu inanılmaz bir duyguydu- Tarih yazsın, 90ların başında birkaç genç mükemmelliğe ulaştı. İkinci sezon yine yarışın içindeydik ve sonuna kadar götürdük. Herkesin malumudur, Galatasarayın son Ankaragücü maçı
Ama ondan öncesi şunu söylemek istiyorum, hala öyle mi bilmiyorum ama orada olduğum sürede rüzgâr esse veya biri hapşırsa Galatasaraya penaltı çalınıyordu. O şekilde onlar da son haftaya kadar başa baş geldiler. Aramızdaki son derbide kariyerinde penaltı kaçırmayan Götzün penaltısını çıkardım. Ondan sonrası olanlar zaten futbol değil.