ilbeyg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar bu sene kpssye hazırlanmaya başlayacağım fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. Alan derslerimle birlikte toplamda 20 tane derse çalışmam gerekecek.

Kpss'ye çalışan varsa ''Tarih - Türkçe - Coğrafya - Matematik - Vatandaşlık ve Sözel Mantık'' konularına hangi hocalardan çalıştıklarını yazabilirler mi? En azından aklımda bir fikir olsun istiyorum.

Veya daha önce Kpss sınavına girmiş olan varsa tavsiyelerini yorumlarda belirtebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim
Hocam Benim hocam YouTube kanalındaki videolarla çalıştım,
Sana önerim ders notları kitaplarını al not almakla vakit kaybetme videolardan özellikle bastırdıkları yerleri renkli kalemlerle işaretle ve her akşam renkli yerlerin üzerine dikkat ederek tüm konuyu tekrarla bir süre sonra rutine dönüyor ezberlemeye başlıyorsun ben özellikle tarih, coğrafya ve anayasayı bu şekilde çalıştım matematik ve türkçe zaten konudan sonra özellikle soru çözmekle ilerliyor.
Onun haricinde mutlaka kendine ders günleri belirle bu bu dersi çalışacağım akşam yatmadan coğrafya ve tarih şu şu konuyu tekrar edip sorusunu çözeceğim yatacağım şeklinde ilerle tavsiyem.
Soru kitabı olarak videolarda zaten öneride bulunuyorlar genelde şu şu hocaların şu kitaplarını çözmeden sınava girmeyin demişlerdi.