Yani böyle bir şey görmedim ya, sadece forumda paylaşım yapmışsınız. Sonra gelmiş " memleketin işsiz gençleri nerde" diyorsunuz. Linkedin de bir iş ilanı oluşturun? Yerel sitelerde oluşturun? Daha fazla erişim alın. Sadece r10'dan ibaret sanki piyasa
Ayrıca cinsiyetçi bir iş ilanı oluşturmuşsunuz ne bekliyorsunuz?
- "Tercihen kadın olması" demek cinsiyetçi bir iş verenim ben demek, ayrıştırmayı seviyorum demek. Ayrıca konuyu açtığınız yer r10.net, kaç erkek kaç kadın üyesi var tahmin edemiyor musunuz? Sonra başvuran yok diye yakınıyorsunuz.
Ayrıca "
Ya da bizim talep ettiğimiz başvuruları karşılayan arkadaşlar "bedava iPhone veriyoruz, arabanız hazır, ofiste max 5 saat çalışacaksınız" gibi taahhütlerde bulunmamızı mı bekliyorlar? " demişsiniz çalışan ister ofiste mac de ister, 5 saat çalışmakta ister, remote çalışmakta ister de ister çalışanın istedikleri sizi ne ilgilendiriyor? Siz verebildiğinizi vererek iş alımı yapmaktasınız.
Yani bazen paylaşımlara anlam veremiyorum bu forumda...
Başlığa göre anladığım kadarıyla bir ilerleme mevcut.
"Tercihen kadın olması" demek başlığını bir çok tarafa yorabilirsiniz ancak bunu da sınırlarınızı aşmayarak yapabilirsiniz. Sınır aşıldığı an konuşulacak konunun tonu ve sertliği çok başka olacaktır.
Konuyu neden buraya açtığım, burada network ağının ne derece kuvvetli olduğunu zaten konu detayında yazdım siz zaten bunları okumadığınız için çok normal tekrardan size cevap veriyorum.
Son cümlenizde ise benim yine ne dediğimi anlamadan ve üzerinde düşünmeden yazmışsınız. Oradaki serzenişimde ise "ilginizi nasıl çekebiliriz" üzerineydi. Ancak sizin tercihiniz bunu farklı bir pencereye çekmek olmuş.
Bence de anlam veremediğiniz paylaşımlara bu şekilde yazmayarak, görmeyerek hayatınıza devam edebilirsiniz. Özellikle sizin gibi konu başlığını okuyup, içeriğinde yazılanlara bakmayarak giden birisi için çok sağlıklı bir çözüm önerisi.