dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açtığın konuda haberin yok daha Yada yazdığını idrak edemiyorsun sanırım.

"CV hazırlama tekniklerini incelemediler veya portfolyo sunumunu öğrenmediler yahu"
Sanırım çok seminere katıldınız? Hangi seminerlere katıldınız?

Ben bayağı kurumsal bir şirkette çalışıyorum öyle cv hazırlama tekniği bilmeden başvurdum aldılar. Portfolyo sunumuyla uzak yakın alakam yok.

Eşimde bayağı büyük ve kurumsal bir şirkette proje yöneticisi olarak çalışıyor o da cv hazırlama tekniği bilmiyor. Hazırladığı portfolyo sunumu da yok

Yani milletten ne bildiğini öğrenmek istemiyorsun, kendini havalı göstermek için birilerinin uydurduğu teknikte yazılmış cv ve ne işe yarayacağı belli olmayan bir portfolyo sunumu istiyorsun. Portfolyo sunumu gelip projeksiyonda yapsınlar isterseniz.

Eğer bunları idrak edemiyorsan çık gir konuyu tekrar oku, veya bir yanlış yaptım da millet bana tepki gösteriyor de konuyu kilitle.
Güzel kardeşim neyin sidiğini benimle yarıştırıyorsun?

Bak şimdi, biri bir konu açar ve derki benim şartım bu. Şart şudur. CV göndermenizi ve portfolyonuzu sunmanızı istiyorum. Bu şartı kabul görenler başvururlar. Benim şartım ona uygun gelmiş ve başvurusunu yapmış. Bende bu başvurulara yönelik demişim ki canım kardeşlerim benim şartımı kabul ederek Allah razı olsun başvurdunuz ancak neden bunu kabul ettiğiniz halde düzenli bir başvuruda bulunmuyorsunuz.

Çok basit benim koyduğum şartı kabul etmiş ve ona göre yazmışım. ANLADIN MI?

Devam ediyorum...

Hatta bir dakika tekrar hatırlatayım sana. Benim koyduğum başvuru şartını kabul etmiş. Onaylamış ve demiş ki ben bu arkadaşın konusunun şartını kabul ettim ve başvuracağım.

Benim şartımı kabul etmiş, yani ne yapmış şartları kabul ederek yazmış. Yazmış şartımı kabul ettiği için.

Anlaşılmıştır bence de.

Daha sonra bu arkadaşlara yönelik demişim ki kardeşim şu portfolyonu bana güzelce sun ki ben senin çizgini anlayayım, yaptığın işin sunumunu göreyim yani işini bana güzelce pazarla. CV'de başvurana da şunu demişim bana nesin, kimsin bunu anlatmaktan ziyade CV'nde yazan yetkinlikleri yaz ki ben seninle çalışırsam ekstra neleri de bildiğinden haberdar olayım ve ön görüşmede bunları da konuşalım.

Anlayabildin mi?

Daha sonra da demişim ki, bizim şartımızı karşılayan ey güzel kardeşlerimiz bizim sizin ilginizi çekebilmemiz için ne yapmamız lazım.

Şimdi kardeşim bana ne sizin gittiğiniz yerdeki firmanın şartlarından.