adminmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşsizliği bitirmek üzerine ne konuştuk burada?

Kendimi beğenen birisi değilim sadece siz ve sizin gibi bu meseleyi farklı bir noktaya çeken arkadaşların tamamına cevap veriyorum.

Konuda az ilan geliyor demedik, konuda dedik ki bize başvuru yapan arkadaşlarımız neden üniversite hayatlarında kendilerini geliştirmiyorlar. Bunu idrak edebiliyor musun? Edemiyorsan eğer çıkıp tekrar konuyu oku lütfen.
Açtığın konuda haberin yok daha Yada yazdığını idrak edemiyorsun sanırım.

"CV hazırlama tekniklerini incelemediler veya portfolyo sunumunu öğrenmediler yahu"
Sanırım çok seminere katıldınız? Hangi seminerlere katıldınız?

Ben bayağı kurumsal bir şirkette çalışıyorum öyle cv hazırlama tekniği bilmeden başvurdum aldılar. Portfolyo sunumuyla uzak yakın alakam yok.

Eşimde bayağı büyük ve kurumsal bir şirkette proje yöneticisi olarak çalışıyor o da cv hazırlama tekniği bilmiyor. Hazırladığı portfolyo sunumu da yok

Yani milletten ne bildiğini öğrenmek istemiyorsun, kendini havalı göstermek için birilerinin uydurduğu teknikte yazılmış cv ve ne işe yarayacağı belli olmayan bir portfolyo sunumu istiyorsun. Portfolyo sunumu gelip projeksiyonda yapsınlar isterseniz.

Eğer bunları idrak edemiyorsan çık gir konuyu tekrar oku, veya bir yanlış yaptım da millet bana tepki gösteriyor de konuyu kilitle.