adminmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen kim olarak bu ilanın uyduruk olduğunu değerlendiriyorsun? Kısacası burada ilan değerlendirme uzmanı mısın? Sarkazm yapsaydım emin ol bunu burada yazamayacak kadar düşünürdün. O yüzden sen seni ilgilendiren meselelerle meşgul olmaya devam et. NOKTA

İçeriği okumayarak sadece bir kaç yorum üzerinden yazılmış ve düşünce anlamında zerre önemsenmeyecek şeyler. Kısacası senin sıkkınlığın benim umurumda değil.

İş ilanlarına bakın ve hangi kurum bunu yapıyor bize söyleyin ona göre pozisyonumuzu değiştirelim. Yani daha açıklayıcı konuşayım, tanımadığım birine ne sunabilirim ki? Tanıdığım kişiye, görüşmemin neticesinde haklarını gayet rahat sunabilirim.

Tamam işte bizde diyoruz ki fiyat yazmayalım gelen kişi bize fiyatını söylesin biz de bunu değerlendirelim. Sence de daha adil değil mi?

Biz fiyat yazsaydık eğer şu şekilde eleştiriyi yapmakta haklı olurdunuz. Ancak fiyat yazmamamızın sebebi işi vereceğimiz kişinin emeğine duyduğumuz saygı. Yoksa fiyatı yazar işine gelen başvursun der geçerdim. Öyle değil mi?

Bence gülmeye devam edin. Neden mi? Bedavaya adam çalıştıracağız demedik. Fiyat yazmadık ve açıkça CV istedik ki gelen arkadaşımızla İK tarafındaki ekibimiz görüşsün diye. Siz alıştınız herhalde gittiğiniz platformlarda bu tarz düzensizliklere.

Ben üniversite mezunu şartı aramıyorum. Ben %100 çok bilgili olacak şartını da aramıyorum. İlan detayında bunlar yazardı. Veya maaş yazmışsınız ya, ben maaş da yazmadım ki gelecek kişinin önce emek hakkı nedir bileyim ona göre benim de bütçeme uygun geliyorsa uygun derim gelmiyorsa da bu sana uygun mu der işime bakarım. Kişi kabul ederse başlar kabul etmezse de mutlu bir şekilde ayrılırız.

Maaşı yazsaydım evet haklıydınız ama şu anda sadece bir yorum.
Aşırı boş yorumlar yapıyorsunuz. Hadi son bir cevap yazayım. Benim girip çıktığım yerlere giremezsiniz bile. Önce ilan açmayı öğrenin. İki tane eleman arıyorsun diye TÜRKİYE deki işsizliği bile çözdünüz. Size gülmeyip te ne yapalım.