Benzer bır durumu bende yaşadım aynı maaş ortalaması ile işimden istifa edip kendı işimi kurmaya calıstım 8 ay boyunca ofıs aradım ofısı buldum bu sefer ofısı doldurmak kaldı 1-2 koltuk 1 masa1 buzdolabı 1 kahv e makınesı 1 kettle 1 pc tamam baslangıc ıcın dedım
ilk ay yavas yavas sıstemımı kurmaya calıstım 2. ay ne mi oldu kucuk bır rahatsızlk gecırdım 15 gun ofısı acamadım 16. gun ofıse geldım 1-2 saat işleri kontrol ettim bı baktım pc yandı Ekmek teknem cepte sigara alacak param yok tabı durumu duyan cevre kapattın mı ne zaman kapatacaksın gıbı aramaya basladılar dedım öpselerde kapatmam gıder bulasıkcı olurum ama yınede o ofıs acık olacak Kredi cekmeye calıstım olmadı kredi kartı almaya calıstım oda olmadı borç istedim millet zor durumda oldugumu duyunca vermedı aksine zor duruma düştüğümü gören müşterilerimin neredeyse hepsi kaçtı. 1 ay pc yok alacak para yok ve para kazanmam için bilgisayara ihtiyacım var bilgisayar içinde paraya Sağolsun Son kalan Müşterilerimden biri Kirama biraz da olsa destek oldu bir diğeri bana cihaz aldı (destek ücretine karşılık) ne mı oldu direndım ve yavaş yavaş ektiklerimi biçmeye başlyorum akmasada cok yavaş damlıyor ama biliyorum ki ilerde cok daha damlayacak - Bu işe girerken batmayı göze aldım kendımı hep en kötü senaryoya göre psikolojık olarak hazırladım . kosgeb başvurdum olmaz ama olursada sans dedim halen devam edıyor- ofıs kırasını muhasebecı ucretını vs gıbı ödemeleri halen batma ihtimalıne karsın mağdur olmamaları ıcın her ayın 1ınde oduyorum her ayın 30da degil. Herseyı goze aldıgım ıcın ortak almak ıstemedım. bu sure zarfında gerçekten en büyük destekçim rakip olan @hamzaerol; 'du Allah herkese böyle rakip nasip etsin. Yıllarca beraber calıstıgım ınsanlardan alamadıgım destegı aldım. Manevi desteği. bunu nıye anlattım bılmyorm ama ona cok sey borclym tam pes edecekken çizgiyi geçmek uzereyken pes etme dedı. Senı sevıyorum be abi @hamzaerol; İyi ki varsın Allah karsına hep iyileri cıkarsın