Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum bizim Türkler yabancılardan daha beterler. Adamlar fırsat verdi doğru düzgün önlemlerinizi alıp gidin tatile diye. Alanya'da 1 tane maske takan Türk yoktu bayramda adım atacak yer de yoktu. . Hala da yok aşırı derecede vaka var alanyada yoğun bakımlar da dolu.
Kafelerde restoranlarda yarıdan fazla müşteri almayın diyolardı geçen sene açtılar hepsi tıklım tıkış oldu. Bizim insanımız doğru düzgün kurallara uyuyor olsaydı geçen sene yazın bitmişti zaten virüs.
Bu ülkenin turizm gelirine ihtiyacı yokmuş gibi tatilciler tatilciler diyip konuşmaktan vazgeçin bence.
Türkler tabiki yabancılardan daha beter.Yasaklar bittikten ve tatil sezonu başladıktan sonra 20k altına inmedi hiç normal şekilde.Bunun tek ve etkin bir çözümü var oda en az 21 gün tam kapanmadır.Ama devlet bunu yapmak yerine tam açılma yaptı desem yalan olmaz.Aşı olayınada gelince bir acaipiz.Aşı olan zaten yeniden virüsü kapıyor ve nasılsa bana bişi olmaz diye etrafta çatır çatır dolaşıp bulaştırıyor.Bu olayı önleyebilmenin tek yolu kapanma..Ama oda imkansız ötesi bir şey...Yapamazlar..