İlave yapıyordum fakat vazgeçtim. Konu başlığınız fikir ayrılığına çok müsait. Ki ben sizinle hiçbir şeyi tartışmıyorum. Tabi ki hayır diyosun; %95 i erkek olan platform da kadın personel bulamadım diye yakınıyosun absürt değil mi bu yakarışın .
Ben kadın bulamıyorum diye yakınmadım yine okumamışsın ama ben açıklayayım sana.
Diyorum ki başvuran arkadaşlarımız var ve bunlar ben senin taleplerini kabul ettim ve başvuruyorum dedikleri şartlarda eksikler. Yani biri senden elma istiyor ve bu elmanın rengi de kırmızı olsun diyor. Sen de bunu uygun görüp kabul ederken ya sen kırmızı dedin ama bende yeşil var diyemezsin. Anladın mı hocam? Şartlar hoşuna gitmezse yazmazsın yok eğer giderse de talep eden kişinin talebine uygun bir şekilde gönderirsin.
Ve ben de devamında dedim ki genç kardeşlerim neden kendilerine yatırım yapmazlar. Neden sunum nasıl yapılır bilmezler. Neden yaptıkları işleri gelişi güzel atarlar. Konunun özüne gir cümle cümle oku bu öze ters ne söylemişim onu bana söyle lütfen.
Kısacası yazmak için yazmaktan vazgeç ve gerçekten anlayarak cevap ver lütfen veya hiç verme işlerinle ilgilen. Böyle bir zorunluluğun yok çünkü.