MartinLuther adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 da bir kategoride konu açıp ülke gençliğini genellemek hatalı bir tercih. Düzenli eleman arıyorsanız daha popüler iş ilanları sitelerine ilan koymanız durumunda 300-1000 arası başvuru aldığınızı görürsünüz muhtemelen
Bunu anlattığınız kişi bu platformun en kötü ve en iyi zamanlarını görmüş biri. Kısacası yıllardır bu platformdayım ve buradan yetişip, buradaki taleplere usulünce başvurup büyük şirketlere giden arkadaşlar oldu. Bu arkadaşların bir çoğu şu anda küçük ve orta ölçekli işlerini yönetiyorlar.

Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş var kimse yok diyemez ama 3 kuruşa köle arayanlar var güvenlik için giriyorum bahçeyi suluyordum, tavuk besliyordum, gece tek başıma devriye atıyordum, 0 izinle çalışıyordum. alakasız işleri yaptırıyorlar. bir kerede geceye kadar bedavaya adamın ofisini taşımıştık. Geçen ilanlara geçen göz gezdirdim de adamlar daha metin yazmayı bilmiyor, birde devamlı bayan eleman aranıyor. iki taraflıda sıkıntılar mevcut yani.
Bir kişinin iş tanımı bellidir ve onun dışında yaptırılan işlerin sağlıklı çıktısı olmak. Özellikle dijital alandaysa bu KABAK GİBİ SIRITIRSINIZ.