Wertomy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O şartlara sahip değilim, ancak en öncelikli tercihimiz kadın olması şeklinde şart koyarsanız kusura bakmayın da ben başvurmazdım zaten. Erkek kadın ne farkeder kadın ürünü olsa bile.
Grafiker konusundaki şartımız kadın değildi. Sosyal Medya uzmanı konusundaki şartımız ise kadın bunun sebebi de ürünlerin kadınlara hitap etmesi ve yaptığımız araştırmalar neticesinde kadın muhatapları tarafından daha rahat anlatılması ve alternatif tercih sunumları konusunda daha da etkili olmaları. Kısacası ne fark eder değil tam olarak FARK EDER oluyor.

yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kere sektörler CV'lik sektörler değil, CV isteniyorsa da yeri R10 değil hocam çünkü burada herkes alaylı
Bence sorun doğru yerde yanlış şartları kullanıyor olmanız.
Ofisinize tam zamanlı alım yaparken nasıl yapıyorsunuz bu işlemi? Tanımadığınız, ön araştırmasını yapmadığınız birini nasıl tanıyacaksınız?

Berkayyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sebep bu kriteriniz olabilir hocam.
Grafikerde kriterimiz bu değildi. Yukarıda da açıkladım.

neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda 10 erkekten 12 sine erkek düşüyor. Kadın sayısı epey az, başvuru gelmemesi doğal.
Bu forumda network bir hayli yüksek ve haliyle kulaktan kulağa tavsiye metoduyla da burada olmayan bir çok arkadaşa iş verdim ve çalıştık.