serkankaraagac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence virgülden sonraki tutarı yukarı yuvarladığı için böyle bir problem yaşıyorsunuz dediğim gibi 1'den sonraki rakamı nokta ile mi virgülle'mi giriş yaptınız bunu hatırlamaya çalışın ama sorununuzu çözmeniz adına

1-) karşı taraf firma ise ondan iptal talebi girmesini isteyin.
2-) entegratörünüzden destek alabilirsiniz.
3-) interaktif vergi dairesinden faturanın hatalı kesildiğine ve efatura iptal yoluyla iptal yapılamadığını belirten bir yazı ve ekine doğrusunu kestiğiniz faturayı ekleyerek (doğru faturanında açıklama kısmına hatalı kesilen EAX.... no'lu fatura yerine düzenlenmiştir diye belirtin) gönderin.
Hocam valla hatırlamıyorum nokta mıydı virgül müydü. Ama enteresandır belki 5-6 kere iptal için formu doldurdum en sonunda faturayı iptal etti. Hal bu ki aynı bilgileri tekrar tekrar girdim. Bu devletin işine akıl sır ermiyor valla.