Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iftira atanlarla farklı şekilde konuşulmaz. örnekleri iletin inceleyip gerekeni yapalım. Böyle olayları yaşayıp sessiz kalanlar hata yaparlar. Kuruntu yerine somut yaşanılan sorunlarda bana ulaşıldığı zaman moderatörde sıkıntı varsa yetkisini alırız. Genelde ulaşan sorunları incelediğim zaman %99 işlem yapan moderatör haklı çıkıyor.

Dün mesela bir kullanıcı ulaştı ve haklı çıktı. bugün Adsense kategori yetkilisinin yetkisini alacağım.
Coşkun hocam selamlar, konudan alakasız olarak birşey sormak istiyorum. Yabancı forumlarda satış yapan kullanıcının hizmetini önce ilgili ve bilgili moderatör ücretsiz olarak ulaşır ve test eder. İnceleme raporunu da sunar.
Zaten her kategoride ilgili gönüllü moderatörler var. R10'da gerçekten kayda değer açık açık kaliteli hizmet sunabilecek insanlar buna cesaret edebilir.
Bu sayede belki şikayet ve kotulemeler de azalır. Çünkü şimdiki durumda 5 ticaret gibi şartlar ile her önüne gelen ticaret yapmaya çalışıyor.

Bu gibi düşünceleriniz var mı merak ediyorum veya geliştirmeler açısından ne gibi önlemler düşünüyorsunuz. Üstteki ilgili konu bu olumsuz olaylara en güzel örneklerden..