Hayırlı olsun bol kazançlar dilerim 😊
Eth madenciliği bitecek söylentileri hakkında düşünceniz nedir? Bildim bileli sürekli eth madenciliği bitecek deniyor.
Sağolun hocam Allah razı olsun. Eth madenciliği çok uzun yıllardır bitecek deniyor. Eth biterse başka coin madenciliği yapılabilir.
Aylık ortalama 1.52 ETH gerçektende gelecekse ve sistemsel olarak herhangi bir sorun çıkmayacaksa gayet mantıklı bir kararmış. Ayrıca elektrik faturası malum durumlardan kaynaklı hoş karşılaşmayacağınız bir fatura gelebilir.
Uzun vadeli olarak düşündük. Elektrik faturası 2,5k bandında gelecek diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun hocam bol kazançlar
Sağolun hocam teşekkürler
vadeli banka hesabına yatırmaktansa yada ev alıp kiraya vermektense mining yapmak daha mantıklı
fakat eth'nin bitme riski var kumar masasına oturmuşsunuz hocam bol kazançlar dilerim umarım sıkıntı yaşamazsınız
Eth madenciliği çok uzun yıllardır bitecek deniyor. Eth biterse başka coin madenciliği yapılabilir. Risk almadan para kazanılmıyor, sağolun teşekkürler
Nvidia larda sıkıntı onun yerine ATI kullanın demişlerdi bana siz Nvidia alırken araştırınız mı
Amd kartlara alışamadım stabil çalışmıyor diye düşünüyorum. Rtx 3070 ler düşük tüketimli stabil çalışıyor