Coşkun bey, mesajımı görmenize çok sevindim.
''Haksız yere verildiyse'' ibaresine uydurularak ticaret puanları siliniyor. Kurumsal üyeliğe sahip bu arkadaşlar, değersiz ve manipüle edilmiş sitelere backlink çalışması yapıp raporu iletiyorlar. Sonucu gördükten sonra itiraz etsende, hizmet verilmiş görünmektedir. Haliyle verilen hizmet olduğu (rapor) için haksız itrader başvurusu yaparak sildiriyorlar. Logları incelediğinize eminim çok fazla örnekle karşılacaksınız. Ek olarak ben mail adresinden 2 örnek göndereceğim. Kimseye durup dururken iftira atacak değilim.. iyi çalışmalar
Böyle bir dünya yok. Kafanızdan kurgu oluşturarak yazılar yazmayın. bana somut delilleri iletin ücretli üyeliklere tolerans felan olamaz,
bugune kadar binlerce premium üyelik süresiz uzaklaştırıldı. Kullanıcının hangi ranka sahip olduğu Moderatörü hiç ilgilendirmez. gün içerisinde özel mesaj bekliyorum.
R10da moderatörlerin yaptığı her işlemin bütün logları kayıtlı kalır, sadece ben görebilirim ve Ben burada olduğum sürece hiç bir moderatör böyle bir işlem yapmaya cesaret edemez kaldı ki sadece 1 kişi bakıyor itrader işlemlerine diğerlerinin yetkisi dahi yok.