ByPowerfuL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adil olan bu, facebook'a madik atmaya uğraşıyorlar borç takıp kaçıyorlar veresiye veren esnafa döndü facebook'u duman ettiler.
Haksız kazanç silsilesi ne diyelim hayırlı olsun çok daha önce gelmeliydi.
karara katılıyorum fakat farklı bakış açısı ila zira Facebook'un duman olduğu yok esasen buna müsade etmesinin de sebebleri var. Bu sebebler ise;
1-Reklam maliyetlerini genel olarak yükseltiyor bu tarz hesaplar. Bin görüntülenme başı maliyetten bahsediyorum
2-Abd üzerinden yapılamayan tahsilatlar için vergi iadesi almaktalar.
3-Bu şekilde reklam vermeye başlayıp baskıdan bunalanların ödemeli şekle dönmeleri (baskıdan kastım hesap devredışı vs sorunları) bir nevi promosyon gibi düşünün

Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı durumlarda firmalar tarafından mail geliyor, bazı durumlarda da herhangi bir mail gelmeden bir sıkıntı varsa başta tedbiri alıyoruz. Alınan kurallar her zaman üyelerin iyiliği için alınıyor. Bir kural getirilmeden önce üzerinde birçok kez düşünülüyor, bütün yanları değerlendiriliyor.
Cevabınız için teşekkürler hocam peki bu kural için hangisi geçerli acaba? buna da cevap verirseniz çok sevinirim eğer Facebook'un müdahalesi ise Tr ofisi açıldı çünkü kısa süre evvel en azından bilinirse yasal sıkıntıların farkında olarak yapmaya devam eder veya vazgeçerler