Merhaba,
Bu konuyu gerçekten açmaktan onkadar çekiniyordum ki artık sektörümüze bile etki ettiği için paylaşmam gerekiyor.

Sevgili dostlarım, "Backlink satarak para kazanın" nedir? Çocuk mu kandırıyorsunuz..

Daha da açıklayayım bu arkadaşlar Da,Pa manipülasyonu ile kaliteli backlink sattacagini insanlara inandırarak hem satacak kişiyi hemde alacak kişiyi umursamadan kandırıyorlar.

Forumun SEO uzmanı yok mu? Bunları görmüyor mu? Bu olay ticaret değil tamamen bir aldatmaca.

Daha bugün 10 tane site inceledim 50+. Da, Pa puanlarına sahip, analitics verileri şişirilmiş. Ahrefs'ten gidip bakıyorum ki hit 0, Dr, Ur değerleri 10 altı site yeni açılmış.

R10 birçok ************** ve sahte iş yapmaya yönelik önlem alıyor bunu her zaman takdir ettim. Fakat bu gibi manipülasyon olayları neden yasaklanmıyor. Sektöre yeni başlayan bir webmaster doğal olarak detaylı araştırmayıp parasını kaptırabilir. Bu onun suçu mudur?

(Şunu da belirtmek gerekir ki forumda gerçekten emek vererek sitelerini kasmis, her yıl kayda değecek miktarlar verip yenileyen kaliteli linkler satan kişiler de var. Onlara selam olsun&#128075