Merhabalar R10.Net Ailesi,
Öncelikle Herkese İyi Akşamlar Dilerim, Son 1 Aydır Ciddi Anlamda Herşey Üst Üste Gelmeye Başladı. Ne İçin Çabalarsak Çabalayalım Bir Türlü Bir Çıkış Yolu Bulamıyoruz, Aksine Ne İçin Çabalarsak O Daha Beter Bir Hale Geliyor. Allaha Şükür Azda Olsa Paramızı Çıkartıyoruz Ama Yaşanılan Olaylar Cidden Para İle Çözülecek Birşey Değil. İntihara Adım Attım Atacağım Ramak Kaldı. Hayatımdaki İnsanların Bir Bir Gitmeleri Veya İhanet Etmelerini Artık Kaldıramaz Hale Geldim. Böyle Giderse Bir Kaç Güne Herşeyi Bitirmiş Olacağım

.
Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Kusura Bakmayın Sadece İçimi Dökmek İstedim.
İyi Geceler Dostlar.
Anladığım kadarıyla genç bir arkadaşımızsın. Bunu yaş analizi yapmak ya da bunun üstüne oynamak için demiyorum. Bizlerde yaşlı değiliz

Sadece geçmez dediğin şeyler öyle bir geçer ki şaşar kalırsın. Hatta bir bakmışsın kendini o yaşadığın durum sebebiyle gülerken bulursun. Son 12 yılım ciddi bir belirsizlik içinde geçiyor. Zararım 3-4 milyon TL. İşletmemi mahkeme nedeniyle yönetemiyorum. Bunun harici ailem dağılmanın eşiğinde. Oradan mı tutayım buradan mı tutayım dersem büyük bir yıkım yaşayacağımı biliyorum. O yüzden zamana bırakıyorum. Elbet bir gün geçecektir ama yaşadığın şu 1.5 yıllık hayat için gelecekte kucağına alacağın kişilerin hayatlarıyla oyna hakkın yok. Şu 32 yıllık hayatım da öğrendiğim bu oldu. O yüzden aklını başına al. Ne demek intiharın eşiğine geldim. Burada ne hayat hikayeleri çıkar yazsalar oturur ağlarsın. Hayatının bir ucundan tut işe koyul. Birilerine bağlı doğmadın. Üstelik birilerini bizi sevmiyor diye de ipotek etme hakkımız da yok. O seçimini yaptı. Sende bir seçim yapıp artık o yoldan ayrılman gerekiyor.
Bizde sevdik. Daha kendisine açılamadan elimde en sevdiği oyuncak bebeği kaldı. Dolabım da öylece yatıyor. O zaman çok üzülmüştüm. Aylarca bekledim o teklifi yapmak için ama tek bir cevap. Hayır, ben seni o gözle görmüyordum. Ne oldu, oturup sızlanayım mı

Hayatımız oturup ağlamak için çooooook kısa. Sahiplenme durumunu bir an önce bırakıp hayatına yeni bir yol çiz. Yeni bir hobi edin. Farklı bir ile tek başına seyahat et. Tek bir düşünce ile yaşama. Geniş tut o düşünceni.
Biraz sert bir yorum oldu idare et ama ne demek ya intihar edeceğim. Saçmalama..