arda3663 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fırat,gediz,göksu,karabaglar,gaziemir,inkilap taraflarına sakın gelme hocam,
ayriyetten facebook marketplacea bak orda daha hızlı bulursun arayada komisyoncu emlak girmez rahat olursun,
2.5 yıldır İzmir'deyim hocam belirttiğiniz mahallelerin durumunu biliyorum. Ona göre bir arayış içerisindeyim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

canyucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıldız tarafındayım 3+1 kirası 1500 lira cıvarında. Emlakçıda kalmadıysa sokak sokak bakmak lazım. Boş daire vs olabiliyor o şekilde çünkü. Tınaztepe kampüsünde misiniz? Her türlü 1 otobüsü göze alarak daha uzak bir yerden tercih edebilirsiniz. Biz bize yeteriz(!)
Artık sokak sokak gezmeye başlayacağım hocam. Dokuzçeşmeler kampüsündeyim. En son ihtimal olarak araç ile ulaşım sağlayabileceğim bir yer tercih etmeyi düşünüyorum artık hiçbir çare bulamazsam yakınlarda. Yeteriz tabi hocam(!)

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Tınaztepede yıldız PTT şubesinin üst sokağında bir eb tutmuştum kapanmadan önce, 1artı1 1000 TL ama kümeste farkı yok. Eminim şu an fiyat artmıştır ama çoğu emlakçı da var öyle evler. Rastgele Sahibinden den bi ilana gir bulurlar seni
Dilersen eski emlakçımon iletişim bilgilerini paylaşabilirim dediğim yerde okula 600 metre falan sanırım çok rahat yürüyerek gidebilirsiniz.
Emlakçınızın numarasını iletebilirsiniz hocam görüşmekten zarar gelmez. İnanın o 1000 TL kümesten farkı yok dediğiniz ev şu an en az 500 TL zamlanmıştır.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca şunu da ekleyeyim ilk ay 3 kira istiyorlar 1 i depozito 1 i emlakçı bedeli biri ilk kira olarak. Emlakçı bedelinin ve depozito un verildiğini sözleşmede belirtmeyi unutma sakın çünkü bizde ters bir durum oluşmuştu Allahtan ev sahibi anlayışlıydı çözdü. (ben ilk defa kiraya çıktım o yüzden garip geldi ondan bahsetmek istedim)
Ayrıca ilk ay su doğalgaz ve elektrik içni de 1000 TL ayırman lazım. Tabi evdeki eksik ihtiyaçlara bahsetmiyorum.
Birde suyu aötırurken geriye dönük eski faturaları da snaa kitliyolar varsa öyle de bi 300 400 ödemiştirim.
Kira eve çıkmak zulümden başka bir şey değil valla, Allah kolaylık versin
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Belirttiğiniz detayların bazılarına hakimdim fakat bir kısmını bilmiyordum. Özellikle dikkat edeceğim hocam. Tekrardan çok teşekkürler.