Merhaba arkadaşlar;

2 Hafta önce direksiyon sınavımdan başarıyla geçtim ve 1 hafta sonra sertifkam hazırlandı.
Sürücü kursundan belgelerimi aldım ve 1.090 TL ziraat bankasına ödeme yapıp nüfus müdürlüğüne gittim.

İşlemlerim yapıldı lakin sadece 1 adet biyometrik fotoğraf ve imza örneğimi aldılar.
Daha sonra bir belge çıktısı verip karşıdaki yetkiliye imza attırın dediler.
Gidip ona imza attırdım ve bana işlemin bitti 30 dakika içerisinde geçici sürücü belgeni e-devletten alabilirsin dedi.

Elimdeki sürücü kursundan aldığım motorlu sürücü kursu sertifkası, sağlık raporu ve diğer belgeleri göstererek bunları teslim almıyormusunuz dedim.
Hayır onlar sizde kalıcak dedi.
Lakin bugün bir arkadaşım o belgeleri almaları gerekiyor yoksa ilerde problem yaşarsın öyle birşey olmaz dedi.
İçime kurt düştü açıkcası.. Acaba bana bakan görevli acemiydi ve hatamı yaptı ? Belgelere bakmadı bile çünkü ve teslimde almadı.
İlerde açıkcası başıma bir iş gelmesini istemiyorum. Ehliyette basılmış bana kargoya çıktı. Ama 3 gün sonra siz evrak mevrak vermemişsiniz deyip başımızı ağrıtmasınlar ?
Yakın zamanda acaba ehliyet alan arkadaşlar işlem esnasında bu belgeleri görevliye teslim ettiler mi ? Veyahut sizdemi kaldı ?
Yardımcı olursanız sevinirim.