öncelikle konu yanlış yerdeyse taşınabilir en uygun burayı gördüm.
selamlar arkadaşlar forumda hepimizin gördüğü backlink paketleri var. para vermeye kıyamadım. Kendi backlink paketimi oluştup uygulayacağım. 3-4 gün içerisinde uygulayıp 1 ay sonra sonucu burada paylaşacağım. rakip analizi vs gerektiren bir şey yapmayacağım. bilindik sitelerden link alacağım.
sitem zaten birçok kelimede sıralamada var. seçeceğim 3 kelimedeki yükselişine bakmak istiyorum.
1. kelimemiz bu şekilde
2. kelimemiz
3. kelimemiz de bu şekilde.
SONUÇLAR
1. KELİME
2. KELİME ( aslında bunda da yükseldi baya ama gördüğünüz gibi rekabet de yükseldiği için düşüş oldu)
3. KELİME
Aşağıda yazdıklarımı her kelime için ayrı ayrı uygulayacağım
1 adet youtube videosu yükleyeceğim konuyla ilgi zaten kanalım mevcut
1 adet dailymotion
1 adet vimeo
20 adet facebook profil paylaşımı
20 adet facebook sayfa paylaşımı (eski sayfalar var, beğenili beğenisiz olanlar var bakalım)
15 adet forum tanıtımı ( bir makalede yazacağım içinde bu kelimelerin hepsi geçecek her biri için değil toplam 15 forum tanıtımı)
1 Medium Tanıtımı (eski bir medium hesabım var anında index alıyor, çok faydasını gördüm. hatta bir kelimede medium tanıtım yazım benim sitemden yukarı çıktı)
1 adet turkcell backlink
5 adet flicker
10 adet pinterest
2 linkedin (1 profil, 1 paylaşım olarak düşünüyorum)
10 adet tumblr ( link, yazı, fotoğraf gibi çeşitlendirerek paylaşacağım)
5 adet reddit paylaşımı
1 adet google sites
1 adet plurk
1 instapaper
2 adet scoop.it
1 livejournal
1 ello.co
ekleme: 1 adet news kayıtlı temiz siteden tanıtım yazısı
düşündüğüm paket bu şekilde. eklemek istedikleriniz, çıkarmamı düşündüğünüz veya genel yorumlarınız tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz.
not: sitem hakkında bilgi vermeyeceğim maalesef