CliaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba SayfaSoft,

Plesk lisansı ile sitelerin çalışmamasının bir alakası olmaz. Farklı bir durum söz konusu olabilir belki örn dns, apache, nginx, mysql servislerinin çökmesi / durması veya fw sorunları gibi ... Bu konuda hizmet aldığınız yerin nezaketende olsa müdahale etmesi gerektiğini düşünüyoruz.

SSH üzerinden kullanabileceğiniz komutlar bütünü; service sw-engine restart && service sw-cp-server restart && service httpd restart && service nginx restart && service named restart && service psa restart

Ayrıca; https://www.cliaweb.com/knowledgebas...ma-Komutu.html

gibi işlemlerde yapabilirsiniz. Repair komutu için dikkatli olmanızı, önemli veriniz var ise yedekledikten sonra işlem yapmanızı öneriyoruz, beklenmedik sorunlar yaratabilir buna göre kullanınız.

Ek olarak lisans gerekiyorsa 14 günlük trial lisans;
A00600-J4QF08-5Y7Q18-EGXR45-81FH07

İyi çalışmalar.
Merhaba hocam, haklısınız galiba. Ben sunucu firmama tekrardan mail atayım durumu izah edeyim düzgün bir dille umarım yardımcı olurlar.

Sunucudan pek anlamadığım için verdiğinizi komutları kullanmayayım ben

Teşekkür ederim ilginiz için