Selamlar, 2 gün önce bir ayakkabı siparişi vermiştim ama verirken tereddütte kaldım çünkü bazı yorumlar siparişin nedensiz iptal edildiği yönündeydi. Neyse dedim siparişi verdim. Baktım bugün sipariş iptal edilmiş. Böyle yorumlar görmesem hadi diyeceğim stoğu sıkıntıya düşmüştür gönderememiştir der geçerim. Ama o kadar yorum görünce amazona e-posta gönderdim 5 dk geçmeden aradılar. Çok özür dileriz böyle bir durum yaşadığınız için sizin sayenizde bu mağazayı tespit etmiş olduk çok fazla bu iptal ile ilgili yorumlar varmış bunu ilgili birime iletiyor olacağız dedi. Mağaza ile de görüşeceğiz bu konu ile ilgili ardından ilgili işlemleri yapacağız dedi. Özür üstüne özür dilemekten bir hal oldu abla Kimsenin ekmeği ile oynamak istemem ama işin içinde bir hinlik varsa hak eden hak ettiğini alması gerekli.

Bu durumu uğur böcekli sitede çok yaşadım bir ara aylık olarak yüklü siparişler geçiyordum sıkıntı yaşıyorum satıcıyla çözemiyorum sonra site ile iletişime geçiyordum birşey yapamayız iadeniz en kısa sürede yapılacaktır deyip geçiyorlardı.