Merhabalar; Sayın Romitet
Web sitemiz üzerinden sadece 14.99₺ başlayan fiyatlar ile, Full Performans VDS / VPS paketlerimizi inceleyebilirsiniz.

Kullanım amacınıza uygun olan dilediğiniz web paneli tarafımızca ücretsiz bir şekilde sağlayabiliriz.

https://vihyper.net/kategori/ssd-san...kasyon-vds-vps
Aklınıza takılan bütün soruları çekinmeden 7/24 hizmet veren teknik ekibimize sorabilirsiniz.
İletişim: 850 307 97 91 - info@vihyper.net

Romitet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba değerli dostlar,
Artık gerçekten bazı şeylerden sıkıldım ve bunaldım. Hosting alıyoruz, sürekli kısıtlamalar, sanal sunucu alıyoruz, tam güzel bir firma bulduk diyoruz onda "ben VDS lerden kar edemiyorum zaten vs vs" gibi sebeplerle ya başka birine satıyor ya da hizmeti devam ettirmiyor. Öncelikle ilk ama ilk isteğim uzun yıllar, mantıklı ve makul fiyatlarla, icabında derdimizi anlayan, heyecan yaratmayan kalıcı bir firma arayışıdır. (ödeme, iletişim sorunumuz vs yoktur)

- Ram mümkünse 16 GB, (8 de olabilir)
- Xenon E5 işlemci (3x veya 4x)
- 100 GB SSD disk
- Ddos koruması- Sunucu güvenliği ön planda olan,
- Taşıma yapabilecek,
- Mümkünse ücretsiz panel hizmeti de sunabilecek güvenilir bir firma arayışımız vardır.

Barındırma hizmeti olarak müşterilerimizin kurumsal web sitelerini, orta ölçekli e-ticaret sitelerini ve bir iki tane de özel scriptimizi barındıracağız. Oyunla, bot la işimiz yoktur.

3-5 ay sonra dükkanı satıp gitmeyecek (!) Ve bizi yarıyolda bırakmayacak güvenilir dostların aradığımız özelliklerde veya yakın tekliflerini bekleriz. (ilk etapta 3 aylık alınacaktır karşılıklı memnuniyet olursa direkt yıllık plana geçilecektir)

Ekleme: Dediğim gibi ilk kriterimiz güvenle uzun süre gidebilmektir. Yani ikide bir bizi yermizden kıpırdatmayacak, sıksık IP lerimizi değiştirmeyecek yerler istiyoruz. Eğer cidden bu koca pazarda umduğumuzu bulamazsak maalesef time4vps yolu gözükecek. (Şuan Türkiye barındırma gerekiyor müşteri verileri için, aksi halde onları da ikna edip yurtdışına açılmak zorunda kalacağız)

Umarım derdimi anlatabilmişimdir, sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.