PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ankara yazıyor profilizde, Bahçeli 7. cadeye yolunuz düşerse kafelere şöyle bir bakın, tek amacı erkek arkadaşına 1 kahve ısmarlatıp akşama kadar kafede takılmak olan yüzlerce kız görebilirsiniz. Benimde kız çocuğum var her zaman cebine harçlığını koyarım ve asla kimseye kendi hesabını ödetme diye sıkı sıkı öğütlerim. Bugün sizin hesabınızı ödeyen adam yarın bir gün aranız açıldığında hepsini sayar döker önünüze..
Bu konuda sizlere katılıyorum çünkü arkadaş çevremde bu tarz insanlar çok fazlaydı. fazlaydı diyorum çünkü yüzsüz kendini beğenmiş egoist ve kötümser insanları hayatımdan çıkarınca yükselişe geçtim açıkcası.

Erkek olarak şunları söylemek istiyorum kız arkadaşım var, bir yere gidelim kesinlikle ben öderim kız arkadaşım bu durumumu bildiği için o da bana söylemeden hediyeler alır gömlek, pantolon, saat vb. Bu sadece kız arkadaşım içinde geçerli değil, kuzenim ile arada gezeriz yine ben öderim izin vermem. Ailem ile bir yere gideriz yine ben öderim izin vermem. Kız arkadaşım yabancı, 2 arkadaşı geldi yabancı ülkeden muhabbet şu: hadi hesabı ödeyelim alman usulü o sırada ben: çoktan ödedim hadi gidelim.. Kız arkadaşımın arkadaşları çok şaşırmıştı bu duruma muhtemelen orada bir çok erkek böyle bir jest yapmıyor ben buna jestte demek istemiyorum içimden geliyor ödüyorum bu beni enayi yapmıyor. Karakterim bu diyebilirim, arkadaş ortamında bile şu muhabbetler dönüyor Enes tek başına hesabı ödicekse ben gelmem abi çocuğa ayıp olur 1 oldu 2 oldu yeter gibi.
Hiç bir zamanda bunun konusunu açmam ben sana 2 ay önce şunu almıştım, 1 ay önce yemek ismarladım tarzında karakterim değil.
Bir çok kız arkadaşım oldu hala arkalarından iyi sözler konuşurum ve 1 kere ben senin için bunu yapmıştım demedim çünkü yapmayı ben istedim o zorlamadı.