elyesaayse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bana siyaset yapmayın.
Ankete katılın ve geçin. Hadi AKP artık terör bitsin diye dağdakilere bir fırsat sundu.
Ama onlar naptı fırsat mırsat dinleyip yerine oturmadı. Tünel kazıp, her yere bomba gömdüler. Benim kardeşim bacaklarından o hainler yüzünden hasar aldı, arkadaşı öldü.
Devlet naptı, baktı gördü hdp ye iyilik yaramamış deyip, herşeyin farkına varıp, yaptıklarından pişman olup, bomba döşenen mahallelerde özel harekat ile görev yaptı.
Bir bir bombalar çıkarıldı. PKK tarafından yağmalanan evler yeniden inşa edildi.
AKP yanlış yapmış kesinlikle onları dağda imha etmeliymiş en başta. Ama artık iyice bunlara iyilik edilmeyeceğini, insan gibi davranılmayacağını da anladı.
Fakat bu yaşananları göre göre dağdaki vurulmuş PKK cenazesine yakın zamanda kayitışan parti millet vekillerine bir cümle diyeceğiniz yok mu?
Hdp oy verecek olan kişileri diğer kendi partisine alabilene ne mutlu.
Kirli. Zihniyet partisinden çıkardıkları için.
Size ne benim kime neden vereceğimden.
Ayrıca size hain diyen kişiye gidip hesap sorun. Bemde bana koyun diyen demokrasiye saygı duymayan diğer partiye hesap sorduğum gibi. Seçimle sorun, koyunların başına geçmek için bakalım neler yapacaklar görücez😂
Yahu şunu savunmayın bari. Çevremin yarısından fazlası buna birinci derece akrabalarım da dahil asker, polis bizzat kendileri anlatıyor çözüm sürecinde adamlar karakolun 100 metre ilerisine çukur kazıp patlayıcı gömüyorlar tuzaklama amaçlı müdahale edelim diyoruz çözüm süreci var kesin talimat geldi dokunulmayacak. Bu şekilde mi terörü bitirmek için adım atılıyor. Askerin, polisin gözü önünde adamlar tuzaklama yapsın ama ellerinden müdahale hakkını al soran olursa terörü bitirmek için şans verdik oh ne ala memleket be.