Sene 2016 o zaman Atatürk Havalimanın da çalışıyorum Firmam Lufthansa. Süreki aprondayım altımda araba bi o uçağa git bi bu uçağa git iş keyif gıcır. her dakika yabancı hosteslerle muhabbet halindesin. Tabi bu güzel iş ortamına fena bi maaş da veriyorlar. Düşün atm de 3 defa da çekiyorsun. Neyse bir gün kendi arabama Würth Motor Yağ katkısı alacaktım araştırdım araştırdım fiyatlar o kadar yüksek ki dedim ki çok pahalı birisi. Neyse bir tanıdık bana Würth ün deposunun 200 m yakınımızda olduğunu onlarla konuşursam belki indirimli alacağımı söyledi.
Sabah ilk işim firmayı aradım. Beni satış birimine aktardılar. Telefonla görüştüğüm kadın piyasada 120 tl olan ürünü bana 35 tl den vereceğini iletti.
Hemen gittim aldım. Tabi alırken kafamda şimşekler çaktı. Ben ürün alsam satsam olurmu, nasıl olur derken bütün ürünleri gördüm. Kendi şirketimi açmam ürünleri nasıl yaparım ederim demem 1 yılı buldu. Ürünleri araştırıyorum mağazasına gidiyorum bana yardımcı olan kadını günde 5 defa arıyorum bilgi alıyorum. Ve nihayetinde firmayı kurdum. İlk işim n11 e girmek. Saolsun komisyon kargo ücreti hesabını bana yaptı bir iki arkadaş. Bir hesap yaptım Würth Enjektör Temizleyici 300 ml in yanına 4 tl lik asma koku hediye veriyorum bana 6 tl kalıyor. Derken derken günde 100 siparişe ulaştım. Gece işten geldiğimde paket yapıyor işe giderken kargoya bırakıyorum.
Fakat bir süre sonra düşük fiyat politikası ve würth de her ürünü satarım mantığım bir süre sonra benim dikkat çekilmeme sebep oldu ve Würth ürün vermeyi kesti. Bende sektör değiştirdim.
Ticarete atılıyım mı atılmayım diye sorarsan eğer sonunu düşünen kahraman olamaz.