Gerçekten kanım dondu, normalde böyle haberler paylaşmam ancak bu olayın sizinde annenizin, babanızın veya çok sevdiğiniz bir yakınınızın başına gelebileceğini düşünerekten bu haberin yayılması ve bir şekilde oradaki insanların cezalandırılması gerekmekte olduğunu düşündüğüm için paylaşıyorum.

İki kardeşim var ikisi de paramedik, ikisine de ayrı ayrı sorduğumda; kendileri bana kadının ölümü durumunda olayın başlarına kalmaması için müdahale etmemişlerdir dedi.

Evet, hukuki veya işten kaynaklı sorunlar yaşanması muhtemel, ancak oradaki krizi vatandaş müdahale ederek ya da taşıyarak çözemez kadına daha fazla zarar vermemek için, ancak doktor ve bir bilirkişi olarak olaya gayette rahat müdahale edilebilirdi ve o kadının hayatı kurtulabilirdi. Buradan o hastanedeki olayları gören doktorların, insana ne kadar değer verdiğini de anlayabilirsiniz. Bu olayı gören veya bilen doktor, hala bilerek müdahale etmediyse aldığı maaşta haramdır, ettiği yeminde boşadır.

SÖZ KONUSU OLAY:

Bursa'da sağlık skandalı! Hastane önünde ambulans beklerken öldü... - YouTube

AYRICA BUGÜN ŞAHSİ OLARAK YAŞADIĞIM BİR DİĞER OLAYDA İSE;

Bugün gözümün önünde şeker hastası bir bayan şekerinin fırlaması nedeniyle metro da merdivenlerden düştü ve işim varken dahi işimi bırakıp hanımefendiyi yetkililere teslim etmeyi bekledim ki gözüm arkada kalmasın diye, çünkü kadının şeker hastalığının verdiği sarhoşlukla raylara düşmesi dahi olasıydı. Belki bilmiyor olabilirsiniz diye açıklayayım. Şeker hastaları kriz geçirdiğinde sarhoş bir şekilde gezerler ve kendilerine mukayet olamayabilirler.

Sonrasında yetkililerin belediyeyi ya da ambulans vs arayaraktan ilgileneceğini düşündüm. Ancak bayanı teslim ettikten sonra bayanın durumunu merak edip, geri döndüm ve metro yetkilelerine sorduğumda güvenle metroya bindirdiklerini ve gönderdiklerini söylediler. Bu kısımdan sonrası için buraya ne yazayım bilemedim, içimden geçenleri yazsam eminim uzaklaştırılırım.