@Abdullah07; ;1080867493]Osman öcalanı hdp mi trtye çıkardı yoksa sizin savunduğunuz parti mi ? Bizzat hükümetin kendisi çıkardı oy almak için.Ülkeme terörist devlet diyen şivan perver itini megri megri diye bu hükümet bagırttı. Habur rezaleti bu hükümette oldu. Sizin savunduğunuz adam şehite kelle dedi digerleri değil.Şimdi de güzelim ülkemi sırf gençler oy vermeyecek diye afganlı ve suriyelilerle doldurdu.Yine söylüyorum yine hükümetin fişini gençler çekecek.Bu hükümet geldiğinden beri ülkemde bir atatürk düşmanlığı başladı ama ben ve benim gibiler cumhuriyete sahip çıkacaktır.Ömrümde bir kez olsun chpye falan oy vermedim.Hep istisnasız mhp ye attım ancak bu sefer ben ve bütün çevrem gidip 2023 de mansur yavaşı aday gösterirlerse chpye oy atacağız.

Hocam ister CHP ye ver,ister hdp ye bana ne? Hangi gerekçeyle verirsen ver bana ne?
Çıkartmışsa çıkarttı, bağırttı davulda çaldırttı herkes herşeyi biliyor sırf niye?
Bitsin bu Türkiye düşmanlığı, PKK dağdan insin diye, indirdi gördü. Bu zihniyete insanlık yaramıyormuş?
Hdp seçmen oyunu hangi parti istemiyor? CHP de istiyor diğerleri de tıpkı AKP istediği gibi, keşke tüm hdp seçmeni, akpy yada CHP ye geçseler yada iyi partiyegeçse. hdp parti yönetiminin tehlikeli zihniyetinden kurtarsa bir parti kişileri .
Biz burada siyaset yapmıyoruz. Ankete katılım yapıyoruz
Git kime oy verirsen ver, PKK cenazelerine giden millet vekillerinin oldupu partiye de oy ver istersen var bana ne? Beni ilgilendirmiyor.
Amma sende gelip benim verdiğim partiye karışma, hele ki hdp ye asla vermem dediğim halde gelip benim mesajımı alıntılama yoksa hdp savunucusu gibi görünüyorsun. Senin gibi başka partiye verecek onlarca kişi var ama bana saldırmıyor. Ben ankete yorum yapıp geçtim. Sende aynısını yap yeter!