Osman öcalanı hdp mi trtye çıkardı yoksa sizin savunduğunuz parti mi ? Bizzat hükümetin kendisi çıkardı oy almak için.Ülkeme terörist devlet diyen şivan perver itini megri megri diye bu hükümet bagırttı. Habur rezaleti bu hükümette oldu. Sizin savunduğunuz adam şehite kelle dedi digerleri değil.Şimdi de güzelim ülkemi sırf gençler oy vermeyecek diye afganlı ve suriyelilerle doldurdu.Yine söylüyorum yine hükümetin fişini gençler çekecek.Bu hükümet geldiğinden beri ülkemde bir atatürk düşmanlığı başladı ama ben ve benim gibiler cumhuriyete sahip çıkacaktır.Ömrümde bir kez olsun chpye falan oy vermedim.Hep istisnasız mhp ye attım ancak bu sefer ben ve bütün çevrem gidip 2023 de mansur yavaşı aday gösterirlerse chpye oy atacağız.
Sizin gibi düşünen kişiler insanları kutuplaştırdığından chp 10 büyük ilde kazandı. Adamlar kendileri gibi düşünmeyene fetocu-vatan haini demedi.Bırakın artık şu partizanlığı bence.Biraz a haberden başka kanallar da izleyin.Ülke öyle düşündüğünüz gibi güllük gülistanlık değil.Bizi geçmişle korkutup geleceğimizi çalıyorlar farkında değil misiniz hala ?
Daha çok uzun uzun yazardım da insanların fikrini değiştirmek zor olduğundan polemik yapmadan cümlemi sonlandırayım. Umarım ülkem için 2023 de hayırlısı neyse o olsun.
Konuya ilk ve tek mesajım .Gelen mesajlara cevap verilmeyecektir (polemik olmaması açısından ).
Herkese iyi forumlar.
boşver engelle geç. yanlışlıkla ticaretimiz falan olur, terör örgütüne destek vermeyelim