ben akpli degilim,chpli yada mhpli filanda degilim.beni tanıyan herkes bilir ki takım tutmam,körü körüne takım tutar gibi parti asla tutmam.benim gözümde rte neyse,chpnin yada mhpnin başındakilerde o dur.birbirinden hiçbi farkı yok bunların benim gözümde.konudaki soruya gelicek olursak,rte hariç herkese oy verebilirim.biçok sebebi vardır irili ufaklı ama en önemli sebep,degişiklikten yana olmam.yani hiçkimsenin o koltukta uzun süre oturmasından yana degilim.
egri oturup dogru konuşalım,devlete sırtını dayadıgı anda kendini kral sanan,kendini devlet sanan bi milletiz zaten.küçücük belediyelerde,görevlerde dahi var bu bizde.ve o koltuk şuan ülkenin tek lideri durumunda.orada oturan şahıs her kim olursa olsun,ben kralım demese dahi,elindeki yetkiler bizzat kral yetkisinde yani.hal böyleyken,o kişinin orada geçirdigi her gün,kendisini dahada kral sanmasına yol açar.dedigim gibi olay rte degil,olay oturdugu koltuk ve süre.babamın oglu olsa,o koltukta bu kadar otursun istemem.öncelikle oraya başka birisi gelmeli ve acilen eski sisteme dönülmeli.