İngilizce dersi falan aldırabilirseniz kurs araştırın bence.
şu anda bunu konuşuyorduk. ama 1. sınıf için ağır olmaz mı.
Genelde okullarda ek ders olarak 1-2 saat ödev yapabilecekleri etüt tarzı şeyler açarlar onlara bakabilirsiniz. Ama çocukların büyük bir gününü okulda geçirmesi hoş olmaz tabii ki.
Yapılabilecek en iyi seçenek farklı bir bakıcı bulmak bence
okulda sorduk bunu panedemi herşeyi alt üst ettiğini söylüyorlar. bu konuyu değerlendirecekler sanırım. ama kesin değil.
bakıcı da güvenilir birisi bulmak şu dönemde çok zor.
İYEP kursu açılabilir fakat okulda buna gelişimi geride kalan öğrencilere açmaktadırlar. Bir istisna yapılır mı bilmiyorum. Okuldan bir öğretmen ile anlaşılır 1.5 saat daha evinde veya okulda eğitim vermesini para karşılığı istenilebilir.
bunu okul değerlendirecek sanırım ama çok ucu açık konuşuyorlar.
Bunların hepsi çocukları sıkan şeyler. Etüt ile bence şişirmeyin. Yaşları 6 falan sanırım. Yeni sistem okulları bilmesem de daha uygun şartları olan okula kayıt yaptırmanız daha iyi olmaz mıydı?
Birinizden birinizin iş yerine servis ile gelmeli. Eşinize devlet istisna sağlar diye biliyorum çocuk olduğu için.
kesinlikle haklısınız ama elimizden başka ne gelir onu bulmaya çalışıyoruz. okulumuzun kalitesi çok iyi (pendik ibrahim öztürk) o yüzden başka okul düşünmedik. ilkokul için de kime sorduysam özel okul önermiyor ama orta okul için düşünüyoruz. ayrıca ilk okul fiyatları yıllık 16-17 bin tl minimum. x2 olunca 4 yılın birikimi ile gidebilirler anca 🙂.