Jorphy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir önceki mesajda google'i çok çok büyük göstermiştiniz, bu mesajınızda da google'i dolandırabilmekten bahsettiniz, biraz garip geldi, bu konuya dair hiç bir şekilde tecrübe/bilgi olabileceğini düşünmüyorum, zaten türkiyedeki ilk site de 21 yıl önce açılmış, 20 yıl önce mi başladınız hocam website açmaya?

ben sizi değil, bu bilginin kaynağını sorguluyorum bu arada, kaynaksız bilgi paylaşmak yanlış yönlendirme olur, bence bunu da denemeli.
Ilk sitemi gen.tr den açmıştım lise de. Tam 17 yil olmuş. 20 yila yakin demisim zaten. Google i dolandirmak diyince turkiye de cok az insanin bildigi ve becerebilsigi bir c4c sisteminden bahsediyorum ki google genelde 3 ay surmeden adsense i banliyor. Benim sansima 6-7 ay sürdü. Bunun google algoritmalari ile alakasi yoktu. Ama sizin bahsettiginiz tutan bir yabanci siteyi google translate ile cevirtip turkcelestirip site acmak. Bunu denenmemis ekstrem bisi degil. Deneyin ve görün. Madem kolay yoldan zengin olmak istiyorsunuz. bu arada ilk web site 1996 da acildi. 25 yil once. 21 degil