oguzhanre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Helal olsun valla.
Tenis: İşte yorulduktan sonra yapımı zor olsa gerek, Demek ki haftasonu yapıyorsun.
Fotoğrafçılık: Fotoğrafçılık ışık işi, güzel saatler hep mesailere denk gelir. Bunu da haftasonu daha iyi yaptığınızı düşünüyorum.
Motosiklet: İşe gidiş gelişler için kullanıyorsanız hobi sayılmaz Onun dışında gezmek için gazlamak için kullanıyorsanız yine bir gün ayırırsınız. O da haftasonu olsa gerek
Kokteyl: Mesai sonunda olabilir, cuma geceleri.
Seyahat: İş turizm veya benzeri bir iş değilse haftaiçi olmaz...

Dostum tahminime göre epey bir birikimin var ve çalışmıyorsun Ne iş yapsam diye düşünüyor ya da "bizim yerimiz belli olsun diye buradayız" diyenlerdensin.

Helal olsun valla
Haftasonları biz iç Anadolu bölgesi motosiklet severler olarak her hafta bir yerde 2 günlük kamp&bungalov otel kalış konseptli buluşmalar düzenliyoruz genel de motosikleti yalnızca bu etkinliklere giderken kullanıyorum en sevdiğim hobim de bu, hafta içi genellikle araba kullanıyorum.
Kokteyl her akşam kendime 1 adet yapıyorum. Fotoğrafçılık hobim de bu konsept üzerine. Kokteyl bardağı fotoğrafları çekiyorum, minik bir stüdyom bile var 😅
Tenis e yeni başladım sayılır, yaklaşık 6 aydır yapıyorum. Yaşadığım ilde tenis oyuncusu çok az haftada 1 kere oynayabiliyoruz eğlenceli oluyor. Yazmayı unutmuşum bu tenis günlerinde şarap&peynir tadımı yapıyoruz kendi getirdiğimiz ürünlerden.
seyahat genellikle motosiklet kamplarının olduğu şehire gitmekten ibaret oluyor. Haftada en az 1 il geziyorum yani. Yurt dışına fazla çıkamıyorum işlerimden ötürü. Bu yaz yalnızca Ukrayna, Kıbrıs, Yunanistan ve iran a gidebildim.