eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Far neden değişmiş? Önden hasar mı var? Sarardığı için değişmiştir, tekini duvara sürüp kırmıştır çiftini değişmiştir vs. nedeni olabilir. Bunları bilirsen için rahat eder. Ben otoparka stop lambasını sürttüm çatladı, alıcı sorun etmesin ilerde diye böyle tutuyorum.
ayintap27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Far degisikliginden o kadar olmaması lazım hangi marka olursa olsun, illaki bir kazaya karışmış araç o yüzden tramer yansımış , iyi göstermek lazım alırken..
Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
air baglere baktırın

ouzdev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba ilk olarak araç marka model nedir ona göre görüş belirtelim
Sepetya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kesin far değişiminde ise evrak ile sabitse neden takılasın? Serviste değişmiş muhtemelen takma al gitsin. Kaza vs. var mı bunu iyi öğren. Kaportacıya baktır. Bu kadar ince eleyip sık dokunan tek ülkeyiz. Arabada çok büyük bir kaza olmadığı sürece motor sağlamsa al. Amaç binmek ise zaten düşünme
diji360 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Airbag ve Emniyet kemerlerine baktırmanızı tavsiye ederim. Hatta vakit varsa bir Ekspertize götürün arabayı.
MelihKabak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aracın marka ve modeline göre bu fiyatlar olabilir fakat genel anlamda düşünürsek 7500₺ için far değişimi çok fazla bir tutar gibi görünüyor. Detaylı bir ekspertize sokmakta fayda var.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
artık fiyatlar böyle
SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7500 normal 2018 model üzeri ise
Antocio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7500₺ far için absürt bir fiyat değil, özellikle Alman grubundan bir araçsa...
Atcalioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşıma ait aracın iki farı kasten zarar vermişti 7000 ₺ hasar kaydı vardı, ben eski aracıma taş gelmesi sebebiyle cam değişimi yapmıştım cama bile 3500₺ yazmışlardı fiyat normal yani araçlar Ford Fiesta 2011 modeldi bahsettiğim
eastblood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayıptır söylemesi motorumun far camı catlarsa taş gelip 30.000 TL tutuyor şu anda
soneraydogdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Modele göre fiyat değişir bir fara 14 bin tramerde çıkabilir.
cagdasronay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Serviste degistiyse ve yeni modelse o far fiyatı çok normal önden inceleme yapınız herhangi bir kaza falan var mı diye , durduk yerede kimse değiştirmeez diye düşünüyorum servisi arayıp plaka ile öğrenebilirsiniz
ErrN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce plakayı yazıp 5664 e gönderin sms. Gelen sorguda hasarın yanında ERP yazıyorsa, PARCA boşluk araç plakasıboşluk kaza tarihi yazıp 5664 e gönderin değişen parça ne varsa gelir.
Tüm cevaplar için teşekkür ederim

Araç 2017 MODEL Passat 1.4 TSİ TRENDLİNE paket, 40 bin km'de.
Araçtaki far olayı biraz kafama takıldı İstanbul'daymış zaten niyetine girersek Tarcanlar'a götüreceğim.
5664'e mesaj gönderdim, sadece 7500 tl tramer gösteriyor.
Araç Alman diye herhalde bu kadar yüksek tramer çıkıyor

Yarın öbürgün satmaya kalksak değer kaybı yaşar mı sizce?