Kenke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@MrtbtL; anladım hocam bu bölümde okumam acaba iş bulmamı ne kadar kolaylaştırır benimde düşüncem bu yönde etkisi ne kadar olabilir diye. Benimde arkadaşım İzmir de halen bölümü okumakta 3 senedir geçen sene Marmariste lüx bir otelde iş buldu bir seminerde karşılaşıp kartını vermişler bu senede ordaydı mesela o okulu bitirdiğinde onun için çok avantaj olacak şimdi benim bölümüm Edirne de böyle bir avantaj sağlamaz diye düşünüyorum
Valla hocam bu bolumu okuyacaksan ya deniz kenari bir universitede ya da ankarada gazi de okuyacaksin. Sektorde deneyim edinme sansin buralarda cok kolay olur. Mesela ben staj yeri ararken akdeniz uni deki birisi hangi otelde staj yapsam diye dusunuyordu fark bu olur.

Rabbim rizik verdi ben alanimla alakali bir kamu kurumunda ise girdim. Sizin gececeginiz yollardan gectim is alani cok zor. Normal bir restoranda garsonlugu felan saymiyorum.

Mesela ben ankaradayim, ulusta bir otelde resepsiyonist olmak var bir de jw marriotta. O yuzden okuyacaksaniz ilk seneden itibaren calisin, egitimlere katilin kendinizi gelistirin. Ben bunun eksikligini cok hissettim.