Merhabalar, uzun zamandır müşterilerime web siteleri yapıyorum. Sektörler eticaret, kurumsal ve dernek çoğunlukla. Ama her zaman aklımda olan eticaret fikirleri var. Yapabilir miyim yapar mıyım diye sormuyorum. Hangi ürünü satabilirim, hangi ürün daha sağlıklı olur benim için de demiyorum ama şöyle ki Tahtakale yakınımda, matbaacılar sitesi yürüme mesafesinde bir çok yere yakınım gider kargo için gerekenleri yürüyerek bile alırım sıkıntı olmaz. Bu gibi şeyler benim için aşırı derecede mümkün. Kafamın takıldığı noktalar pek fazla yok ama tavsiyelere ihtiyacım var gibi hissettim. Tam zamanlı bir şekilde çalışıyorum ama çokça boş vaktim oluyor sıkıntı olmuyor güzel de bir maaş alıyorum freelance işler de oluyor ama lakin eticarete girmek istiyorum kesinlikle hatta o riske girmeden ölmek dahi istemiyorum
Şöyle bir olay da var dün açtığım satış konusunda ki sitenin her şeyi tam ödeme alması, ürünlerin yüklenmesi yani kısaca her şey tamam sahibi ile görüşerek ben devralmayı düşünüyorum 2-3 ay bir şey ödemeden ve devamında olumlu giderse komple satın almayı bile düşünürüm.
Aranızda tavsiye vermek isteyen varsa çok teşekkür ederim.