youtubede bir çok video var... hatta videolarda ayrıntı vermeyip gelelim iş yerinizde evinizde size anlatalım diye bu eğitimi veriyorlar. evet devre ve çiplerden altın çökertip elde edip gümüş ve diğer madenler olarak ayırıp satabilirsiniz. harcı borcunu kurtarır mı bilemem. ama yotubede yorumlara bakınca insanlar bundan köşe olacak yada trilyoner olacak gibi yanaşmışlar. sanki gömü define bulmuşlar gibi ne bileyim bence umut tacirliği gibi bir şey yanlış anlamayın sözüm size değil.... keza bir hobi olarak yapılabilir ama bir önerim var. tüm materyalleri, tüm eğitimleri profesyonel bir video eğitim seti yapıp. udemy gibi bir portal oluşturup gelen soruları da yanıtlayabilir işekilde bir e-ticaret web projesi yapıp reklam çıkın satın

mis gibi girişim

))) web tarafında her türlü ihtiyacınız içinde bana ulaşabilirsiniz...
O tarz insanların videosunu gördüm hocam, merakımdan mesaj attım 5000 TL gibi bir ücret istedi sonrasında işi bildiğimi anlayınca engelledi muhtemelen aynı kişiden bahsediyoruz özel'e geçince yanınıza gelmiyor telefondan anlatıcaz diyor.
bi video platformu olacak 10 dakika boyunca ücretsiz izlenecek ardından izlenmeye devam etmek için ödeme yapılması gerekecek hani belki insanlar 10 dakika içinde fikrini değiştirebilir, sesten görüntüden hoşnut olmaz iade isteyebilir tarzında düşünüyorum.
Kesinlikle o platformda soru kısmınada olacak 7/24 destek vermeyi düşünüyoruz çünkü 2 kişi olacağız. Bu konular biraz riskli yapılan karışımla kanser'e kadar götürüyor elinize teması diğer taraftan çıkmasına sebeb bile olabilir.
Ama şunu söylemem gerekirse %60 kar %40 gider gibi düşünebilirsiniz.