Feri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.

Daha önce bu konuya ilişkin detayları içeren bir konu açmıştım, ondan farklı olarak burada sormak istediğim husus bu işlemin nasıl yapılabildiği.
Akılsızlık ederek R10 dışı bir twitter hesap alışverişi yaptım, hesabı alırken kripto konseptliydi, değiştirdim, hesap ben aldıktan 2-3 gün sonra askı yedi, 1 gün sonra askısı kalktı ve satın aldığımda ki kripto konseptine geri döndü şu an hala aktif.

Mailde, twitter hesabında tüm güvenlik önlemleri açıktı, telefonum ekliydi, iki faktörlü doğrulamalar açıktı, ona rağmen nasıl bu işlemi yapabiliyorlar?
Hesabım çalındı linkinden tüm bilgileri gönderdim ama hesabın sizin olduğunu doğrulayamadık diye yanıt geldi.
Giden gitti artık yapabileceğim bir şey yok bunu anladım ama twitter hesabı ihtiyacım haliyle devam ediyor. Yani yeni bir twitter hesabı alsam onun da bu şekilde geri alınamayacağının garantisi yok.

Bunu nasıl yapıyorlar, hesabın geri alınamaması için yapabileceğim bir önlem var mı, yoksa her hesabı, bu hesabı aldıkları gibi geri alabilirler mi?
Hesabın ilk kurucu maili karşı tarafın elindeyse her türlü geri alıyorlar. Bu tarz işlemlerde öncelikle kurucu mail olup olmadığını tespit etmek ve maile gerekli güvenlik önlemlerini almak gerekiyor. Geçmiş olsun hocam