İhayı yapmasaydın onu şuanda yapanlar da gitmeyecek miydi? Gidenler için bir umut ışığı olmuyor mu acaba? Bir şey yarım diye hepsini mi çöpe atacağız.
TOGG üretilecek tasarımından tutun montajını yapacak kişilere kadar hepsi yerle bir edildi. Yanlış anlamayın size söylemiyorum bence bağnazlık budur!
Biraz klişe olacak ama Devrim otomobiline benzin konulmadı (sabotaj olduğunu düşünüyorum) diye bütün projeyi cumhurbaşkanına çöpe attıran bağnaz düşünceden kurtulmamız lazım.
Bu bağnaz düşüncelerle gençlerin umudu nasıl kırılıyor bir örnek:
Dün Selçuk Bayraktar aynen şunu söyledi :
❝2004 yılında Mini İHA projemizi sunduğumuz yetkili bürokrat; 'yabancılarla rekabet edemezsiniz, zorlamayın bize tercümanlık yapın yeter' demişti.❞
https://twitter.com/anadoluajansi/st...49816025149442
*Gidenler Dönmüyor
*SEN NİTELİKLİ ELEMAN gönderiyorsun (bknz bazı bölümler inşaat ustası,elektrikçi,su tesisatçı bunlar gidiyor)
* DÖNMEK için eşşek olmaz lazım ? yav kardeşim niye öyle diyorsun (15 K maaş alıyorsun alabileceğin araba 200 bin tl clioe ) adam dönmek için ( çok önemli sebebi olması lazım )
* Mesela orada bir mühendis 15K alsın avrupadaki garsonla alım gücünde yarışabilirmi ? yok
*ÜRETSİNLER AMA gardaş bana kalkı tek bizde var UÇTUK KAÇTIK yapmıyacak 3 MİLYON KİŞİ BU ÜLKEDE FATURA ÖDEMİYOR DEVLET YOKSUL DİYE ÖDÜYOR fakir ÜLKE NOKTA.
* 40 MİLYON FAKİR NUFÜSA SAHİP TÜRKİYE EVET ŞAKA DEĞİL .
Hocam bugün avrupaya girmek istiyor TÜRKİYE (HİÇ BİR ZAMAN ALMAZ EKONOMİ İYİ OLMADIĞI SÜRECE) heleki bu ekonomide
nasıl ya ? türkiye avrupaya girse TÜRKİYEDE FABRİKALARDA İŞÇİ KALMAZ NOKTA herkes avrupaya gider adam der 300 euro bu sefaleti çekeceğime
* TÜRKİYE BÜYÜMEZ GELİŞEMEZ GELİŞEMİYECEKTİR. YOLSUZLUK YAPAN BİRİKTİDAR VAR
* %330 VERGİ ALIP YHA BEN ARABA ÜRETMEM LAZIM
* O ARABAYI SİZ ALAMAZSINIZ ŞAKA DEĞİL çıkış fiyatını ben size söyleyin +450K hadi abartalım (imkansızlaştıralım ) 200K olsun 200k kredi çekince 400K olacak aylık 4K alsan geçmiş olsun
f