Merhaba,
Konuyu umarım doğru yere açtım. İş arıyorum. Her başvuru yaptıracak kişi benim için bir iş sayılır diye düşünerek buraya konuyu açıyorum izninizle.
Öncelikle yapacağım iş sizlerin GREENCARD başvurularını zamanı geldiğimde gayet temiz bir şekilde doldurmak ve ilgilenmek fotoğraf onayından pasaport bilgisinden taa en son başvurunuz kabul edildi denilen kısma kadar
Eğer ki kazanan olursa benle başvuranlardan, onların belgeleri ile de ilgileneceğim. Her türlü belge bilgisine sahibim eksik olduğum yerde avukata sorarım sorun değil. Şunu belirtmek isterim ki GREENCARD başvurusu tamamen ÜCRETSİZDİR. Lakin başımdaki borç belası (1339 tl) sebebiyle sizin belirleyeceğiniz miktar minimum 50 tl olmak üzere sizlerden hizmet ücreti rica ediyorum. Yani lütfen kimse linçlemesin. GREENCARD hakkında fazla detaylı bilgim var, avukatlar ile görüştüm forumlarda 2 yıl kadar sohbet ettim fikir aldım verdim. Ücretsiz bir başvuru ama dediğim gibi başımdaki borç sebebiyle başvuru yapmak ve ücreti sorun etmeyecek kisilerin bana destek olmak maksadıyla başvurularını benle yapmasını istiyorum.
Lütfen baltalamayın.
Teşekkürler.
Danışmanlık şirketi adı altında sizlerden sahte sağlık onayı değişik testler dil kursu ücretleri maksadıyla çok fazla ücret talep edebilirler. Gerekli değildir. Tramvayda kulak misafiri olmuştum ve abiyi uyarmıştım. Sadece bir tavsiyedir.
Hayırlı olsun hocam. Gerekli şartlar neler acaba ? mezuniyet, meslek ve yaş gibi şartlar ?