LaynThemes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ÜLKE DÜN İHA YAPTIK DİYE SEVİNİYORDU

"binlerce mühendis yurtdışına gidiyor " geri döndüremeyeceğin insanlar ? sen burda iha yaptım diye seviniyorsun 20 bin mühendis yurtdışına kaçıyor "bunların tecrübesi eğitimi İHADAN DAHA PAHALI" NOKTA.

"BİRŞEYLER KAZANIRKEN %80 KAYBEDEN ÜLKE TÜRKİYE ,bir yazar (1932 ler falan ) avrupada diyorki gün gelecek "insanlar bu topraklara gelmek için canlarını kaybedecekler ölümü göz alacaklar"

yaşar kemal " bu topraklarda asırlardır böyle (işçiyi anlatmış 50 sene önce yine aynı ) "
İhayı yapmasaydın onu şuanda yapanlar da gitmeyecek miydi? Gidenler için bir umut ışığı olmuyor mu acaba? Bir şey yarım diye hepsini mi çöpe atacağız.
TOGG üretilecek tasarımından tutun montajını yapacak kişilere kadar hepsi yerle bir edildi. Yanlış anlamayın size söylemiyorum bence bağnazlık budur!

Biraz klişe olacak ama Devrim otomobiline benzin konulmadı (sabotaj olduğunu düşünüyorum) diye bütün projeyi cumhurbaşkanına çöpe attıran bağnaz düşünceden kurtulmamız lazım.
Bu bağnaz düşüncelerle gençlerin umudu nasıl kırılıyor bir örnek:
Dün Selçuk Bayraktar aynen şunu söyledi : ❝2004 yılında Mini İHA projemizi sunduğumuz yetkili bürokrat; 'yabancılarla rekabet edemezsiniz, zorlamayın bize tercümanlık yapın yeter' demişti.❞

https://twitter.com/anadoluajansi/st...49816025149442