dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seo uzmanları daha detay verecektir ama bence;

Site 6 ayı geçtiyse ve sürekli güncel içerik girilmeye devam ediyorsa, organik büyüme ve hit oluştuysa incelenmiş, çok fazla çıkışı olmayan, hitli ve günde 1-2 bile olsa hit getirebilecek footer link alınabilir.
Edu, gov backlinkler, içerikler optimize edildikten sonra seo zorluk derecesi düşük kelimelerde işe yarıyor ama edu veya gov olmasa da yorum backliklerle ilerleme sağlayabilirsiniz.
Seo paketler: BUNU GÖRDÜĞÜNDE DİREK KAÇ KURTAR KENDİNİ, SAKIN VE SAKINNNNNNNN

Önce screaming frog ile siteni tara, oradaki eksik ve yanlışları düzelttikten sonra seo çalışmasına başlayabilirsiniz.
Rakipleri araştırın oralardan kendiniz backlik alınız.
Sosyal medyadan hit çekmeye çalışın ama her gün hitinizin çoğu sosyal medyadan gelirse ben zararını görmüştüm, zararlı olabilir.
10 tane tanıtım yazısı yazdırın, bunu spinlerseniz 20-30 eder. Forumlarda site tanıtım bölümlerinde paylaşın manuel olarak ve eklenen yerleri pinglemeyin bırakın yavaş yavaş doğal olarak işlensin.

Bir çok detay daha var veya vardır.
hocam sitem 8 yıllık. 6-7 yıl önce 1. sırada çıkan başlıklarım artık beni kopyalayanların bile arkasında çıkıyo. biri xyz linkler vermiş şuan tek yaptığım onları disable etmek oldu. bide iç seo yaptım site hızı %100 skor vs.

şimdi tanıtım yazısı alacağım normal makale yazıp makale sonuna kaynak: benim sitem şeklinde anlaşılmayan tanıtım yazısı. yoksa direkt siteme tanıtım mı yapmalıyım