webmaster_98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başvuru süreçleri hemen hemen aynıdır. İade müşteriden size bildirilir. Ödeme aracısı iadeye karışmaz. Siz iade etmezseniz, alıcı ödeme aracısına bildirir. Ödeme aracıları karar vericidir. Müşteride gerekli deliller varsa ve ortada sizden kaynaklanan hata olursa iade geçer. Harcama itirazlarında tarafınıza bilgi verilir. Sizden ürünü/hizmeti sağladığınıza dair kanır istenir. Hesaba parayı yatırmaları (blokaj) verdiğiniz sektörün risk durumuyla alakalıdır. Örneğin PayTR ertesi gün ödeme de yapmakta +30 gün de koymakta. Sektöre göre değişir. PayTR ve SanalPOS da entegrasyon modu mevcut deneyebilirsiniz.

Sektörü belirtirseniz daha iyi olur.
Sektor E-Ticaret, zaten iade benim tarafimdan bildirilecek bunda bir sorun yok. Sadece komisyonu merak ettigim icin soruyorum.

mrkarasabit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, param kullanıyorum.
Param business kartının alacağınız oranlardan bir farkı olmayacak.
0,99 tek çekim veriyor business kart ile ödeme alırsanız.
Ama o karttan kendi hesabınıza aktarmak zaten 1,70 tek çekim civarına denk geliyor. Ben özel teklifle 1,70 tek çekim oran aldım

ödemeleri ertesi gün yapıyor ve sıkıntısız
İadeler gün içerisinde düşüyor(işgünü ise)

paytr ve iyzicodan teklif almıştım.
Ciroya 500.000-1.000.000₺ garantisi de verdim. Fakat yine de param kadar uygun olmadı teklifleri.

sipayden daha uygun teklif aldım fakat çok pişman oldum sistemlerinden amatör geldiler, ikinci gün çıktım
Anladim hocam. Ben direkt hesaba yatmasini istiyorum zaten Param Business Card falan ordan oraya aktarma v.b ugrasamam acikcasi.
Bu durumda Param size en uygunu olmus. Peki E Ticaret yapiyorsaniz iade oldugunda noluyor? Size komisyonu yine de koyuyor mu? Koyuyorsa da cift komisyon mu?

r10+ lariniz teslim edilmistir, tesekkurler.